Lease dit næste køleanlæg.
 • 29 juni, 2018

Lease dit næste køleanlæg.

HVAC Engineering A/S er blevet leasing partner hos Grenke

Derfor kan du forvente følgende af HVAC:

 • En hurtig og enkel afvikling
 • Personlig betjening hos dig
 • Kundeoptimerede betingelser
  Kontakt HVAC Engineering A/S for tilbud på køleanlæg, varmepumpe, ventilationsanlæg eller Frikøling, inkl. leasingtilbud.
   Her finder du fire gode grunde, der taler for, at du leaser dit anlæg:


1.) Hjælper med til at opretholde likviditeten
   Leasing er skånsom over for egenkapitalen og styrker kreditværdigheden i forhold til egen bank, for effektivt udstyr har sin pris. Det koster likviditet og mange forhandlinger om banklån eller leverandørkreditter. Leasing derimod forringer ikke din kreditmargen hos finansielle tjenesteydere og belaster heller ikke din regnskabsbalance. Udstyret forbliver jo leasingselskabets ejendom. Det betyder - i modsætning til hvad der gælder ved køb - at forholdet egenkapital/balancesum og egenkapital/aktiver ikke forringes. Samlet betyder det: Du har adgang til den mest moderne teknologi, samtidig med at du forbedrer din kreditværdighed og nøgletallene i dit regnskab og dermed din virksomheds rating.


2.) Giver planlægningssikkerhed
   Det betaler sig at lease energibesparende udstyr. Årsag: Du betaler først, når teknikken i din virksomhed begynder at tjene sig selv ind. I stedet for høje anskaffelsesomkostninger, der skal indhentes lidt efter lidt, ledsages dine regelmæssige leasingrater af det udbytte, der opnås, mens og i kraft af at du bruger udstyret. Det udvider lige fra starten dine investeringsmuligheder. Oveni fordelen ved pay-as-you-earn kommer planlægningssikkerheden. De konstante leasingrater er en udgiftspost i din virksomhedsplanlægning, der kan beregnes fast forud.


3.) Gør større investeringer mulige på et tidligere tidspunkt
   Små rater erstatter høje købspriser. For ofte kræver udviklingen af forretningen, at der skal anvendes ny teknik. Hvis du ønsker at få succes med din virksomhed, bliver du nødt til løbende at investere i avanceret informationsteknologi. Men det binder kapital, og på grund af de korte innovationscyklusser er meget udstyr forældet, før det er betalt ud. Løsningen: Leasingtilbud fra GRENKE. I kraft af de små månedsrater kan du netop investere i ny teknik, når du har brug for det. På denne måde forbliver du i førerfeltet.


4.) Giver fleksibilitet
  Takket være GRENKE's udskiftningsoption råder du altid over den nyeste teknologi. Hvis du derimod beslutter dig for at købe informationsteknologi, er du låst fast i årevis. Men teknikken udvikler sig lige som din virksomhed. GRENKE tilbyder derfor leasing med udskiftningsoption. Hvis der kommer mere effektive eller mere energiøkonomiske apparater på markedet, end dem du har leaset, kan du også skifte inden for aftalens løbetid, og delvist uden at leasingraten øges. Hvis din virksomhed vokser, og du dermed har brug for mere teknisk udstyr, kan leasingaftalen indrettes derefter.
 
Kontakt os for yderligere info, eller se mere på:  grenke.dk