Historie om virksomheden

Med domicil i Skødstrup ved Aarhus, ligger den danskejede virksomhed HVAC-Engineering A/S. 

 

Virksomheden blev etableret i efteråret 2010, og fik meget hurtigt en voksende kundekreds her i blandt Stofa A/S, Magasin A/S og Telia A/S. Virksomheden var kørende fra etableringen, og har allerede fastslået sin position inden for køle- og ventilations-området.   

 

Allerede efter 2 år, var virksomheden også på opgaver i udlandet, hvor vi blandt andet har leveret en komplet køleentreprise til Maldivernes hovedø, Male. Hvor HVAC Engineering A/S installerede køle.- og klimaanlæg på øens kraftværk.

 

I år 3 fik HVAC Engineering de første Offshore opgaver, og har efterfølgende udført opbygning og service på platforme i den Arabiske Golf samt Nordsøen.

 

5 år efter opstart, blev HVAC Engineering A/S udnævnt til Gazellevirksomhed i 2015 af Børsen.    

 

 

7 år efter opstarten, udfører HVAC Engineering A/S opgaver i ind,- og udland, med en voksende stab af faste faguddannede medarbejdere, indenfor køl, Ventilation og El-installation.

 

 

10 år efter opstarten, medarbejder staben er løbende blevet udvidet gennem årene og derved også vores arbejdsområder, nu udfører vi derfor også UPS, nødstrømsanlæg og energioptimering til erhvervslivet.

 

12 år efter opstart, blev HVAC Engineering A/S igen udnævnt til Gazellevirksomhed i 2022 af Børsen.

 

13 år efter opstart, er HVAC Engineering igen flyttet tilbage til udgangspunktet på Bakketoften i Skødstrup, men nr. 24.

 

 

 

Køle,- og Klimainstallationer på Maldiverne og i den Arabiske Golf