Historie om virksomheden

Med domicil i Lystrup ved Aarhus, ligger den danskejede virksomhed HVAC-Engineering A/S. 

 

Virksomheden blev etableret i efteråret 2010, og fik meget hurtigt en voksende kundekreds her i blandt Stofa A/S, Magasin A/S og Telia A/S. Virksomheden var kørende fra etableringen, og har allerede fastslået sin position inden for køle- og ventilations-området.   

 

Allerede efter 2 år, var virksomheden også på opgaver i udlandet, hvor vi blandt andet har leveret en komplet køleentreprise til Maldivernes hovedø, Male. Hvor HVAC Engineering A/S installerede køle.- og klimaanlæg på øens kraftværk.

 

I år 3 fik HVAC Engineering de første Offshore opgaver, og har efterfølgende udført opbygning og service på platforme i den Arabiske Golf samt Nordsøen.

 

5 år efter opstart, blev HVAC Engineering A/S udnævnt til Gazellevirksomhed i 2015 af Børsen.    

 

 

7 år efter opstarten, udfører HVAC Engineering A/S opgaver i ind,- og udland, med en voksende stab af faste faguddannede medarbejdere, indenfor køl, Ventilation og El-installation.

 

 

10 år efter opstarten, medarbejder staben er løbende blevet udvidet gennem årene og derved også vores arbejdsområder, nu udfører vi derfor også UPS, nødstrømsanlæg og energioptimering til erhvervslivet.

 

 

Køle,- og Klimainstallationer på Maldiverne og i den Arabiske Golf